Røde Kors Bjerringbro søger frivillig projektarbejder til ferielejr

Røde Kors Bjerringbro søger frivillig projektarbejder til ferielejr

Vil du gøre en forskel for børn fra flygtningefamilier?

D. 3.-5. september 2021 afholder Røde Kors Bjerringbro en weekend-ferielejr på Danhostel Hobro sammen med ca. 75 feriehungrende flygtningefamilier, og vi har brug for din hjælp!

Det er vores mål at give flygtningefamilier fra Bjerringbro-området en god oplevelse, hvor der især er fokus på fællesskab og samvær. I den forbindelse har vi brug for en frivillig projektarbejder, der kan hjælpe med at forberede og afholde ferielejren.

Ferielejren finder som sagt sted på Danhostel i Hobro, hvor der bl.a. er et idrætscenter med svømmehal og sporthal, hvor familierne kan boltre sig.

Vi har allerede 4-5 erfarne frivillige, som har forskellige opgaver i forbindelse med lejren. Din opgave består i at sikre gennemførelse af lejrens program og have kontakt til de frivillige og stedets leder f.eks. i forbindelse med ændringer i programmet.

Vi er godt i gang med forberedelserne til lejren, men det vil være en fordel, hvis du kan bruge lidt tid på at følge den videre planlægning.

Kontakt gerne vores aktivitetsleder for integration, Inger Balslev Krag, på tlf. 51275175, hvis det lyder som noget for dig!