Ny bestyrelse og formand

Ny bestyrelse og formand

Ved årets generalforsamling i Røde Kors Bjerringbro, der blev afholdt virtuelt, skulle næsten alle pladser i bestyrelsen besættes af nye kræfter, da størstedelen af de tidligere bestyrelsesmedlemmer havde valgt at trække sig.

Der var dog på forhånd fundet kvalificerede kandidater til alle pladser, og det endte derfor med et fredsvalg, hvor alle interesserede kandidater blev valgt ind i bestyrelsen.

Formandsposten gik til Majbrit Kirkegaard, som er stifter og ejer af virksomheden kvindeligeiværksættere.dk, hvor hun hjælper kvinder med at finde modet til at springe ud som iværksættere. Lene Munkholm, der til daglig arbejder ved Grundfos, løb med næstformandsposten.

”At være blevet valgt ind som formand i en Dansk Røde Kors bestyrelse er en stor ære for mig. Jeg vil gøre mit yderste for at Røde Kors Bjerringbro bliver et sted, hvor endnu flere vil søge til, både som borger og som frivillig. Jeg ser i den grad frem til at bidrage med mit,” siger Majbrit Kirkegaard.

Den nye bestyrelse er i det hele taget fyldt med yngre, energiske bestyrelsesmedlemmer, der alle brænder for at gøre en forskel for udsatte medborgere i den gamle Bjerringbro kommune.

Generationsskifte

Generalforsamlingen blev bl.a. et farvel til Jytte og Hardy, der efter mange års tro tjeneste i bestyrelsen, havde valgt at trække sig tilbage og lade nye, yngre kræfter komme til.

HELDIGVIS skal vi ikke undvære dem helt i Røde Kors Bjerringbro, da de fortsat er aktive som frivillige i afdelingen. Jytte fortsætter sit gode arbejde som aktivitetsleder for nørklerne, mens Hardy fortsat vil passe godt på ‘Borgen’ på Carl Petersens Alle som Borg-mester.