Røde Kors Bjerringbro søger med-aktivitetsleder til pårørendestøtten

Røde Kors Bjerringbro søger med-aktivitetsleder til pårørendestøtten

Gå med i lederteamet for Røde Kors Bjerringbros pårørendestøtte og skab et frirum. Som projektleder vil du have fokus på formidling af indsatsen, samarbejde med kommunen og på rammerne for indsatsen i samarbejde med en konsulent fra Røde Kors.

Det slider på fysikken, netværket og psyken at være pårørende til en langvarigt syg. Derfor vil Røde Kors Bjerringbro hjælpe pårørende til et lille frirum i hverdagen.

En frivillig tilbyder at sidde hos den syge i et par timer eller tre om ugen, så den pårørende kan få en pause, og har mulighed for at lade batterierne op.

Vi har en gruppe frivillige, som er klar til at gå i gang. Vi har en leder, som har styr på indholdet i indsatsen – men snart skal på pension  – og en dygtig konsulent fra Røde Kors, som støtter os.

Det vi mangler er en eller to frivillige projektledere, som vil hjælpe os med at komme i gang med indsatsen ved at formidle budskabet til borgerne i Bjerringbro og omegn og som hen ad vejen har lyst til at overtage lederskabet af aktiviteten, når vores nuværende leder går på pension.

Du har øje for de rette partnerskaber med  Viborg Kommune og måske også Region Midt og du har ideer til, hvordan vi får udbredt kendskabet til indsatsen.

Du bliver en del af et aktivt team af frivilige ledere i Røde Kors Bjerringbro, som arbejder med ensomhedsbekæmpende indsatser og integration. Vi mødes 7-10 gange om året for at inspirere hinanden og koordinere indsatserne sammen med vores bestyrelse.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt os for en uforpligtende samtale!

Vi glæder os til at høre fra dig!