Røde Kors Bjerringbro søger med-aktivitetsleder til bisidderaktiviteten

Røde Kors Bjerringbro søger med-aktivitetsleder til bisidderaktiviteten

Bliv med-aktivitetsleder for bisidderne og styrk aktiviteten, så flere borgere finder muligheden og flere frivillige får lyst til at være med. Trives du med kommunikation og ledelse kommer du på rette hylde her!

Mange ældre borgere bor længe i eget hjem og klarer sig godt på trods af syns- eller hørevanskeligheder. En tur til lægen, optiker eller i banken kan dog være forbundet med mange usikkerheder. Derfor vil Røde Kors Bjerringbro udvide bisidder-indsatsten og her har vi brug for din hjælp!

I dag er bisidderindsatsen en lille aktivitet, der hjælper en håndfuld borgere.

Vi håber, at du har lyst til at udbrede kendskabet til indsatsen, så mange flere borgere opdager at de kan hente hjælp hos Røde Kors, når de har behov for ledsagelse.

Vi har en facebookside, som kan bruges, en hjemmeside og en kommunikationsfrivillig, som kan hjælpe her. Men vi håber også at du har gode ideer til, hvordan vi får budskabet ud til borgerne. Samarbejder, andre måder at kommunikere på – her glæder vi os til at høre dine bud.

En anden del af opgaven bliver at tiltrække nye frivillige, når flere efterspørger en ledsager/bisidder.Igen er kommunikation nøglen. I gruppen af aktivitetsledere og bestyrelsesmedlemmer har vi også et godt netværk – og her er også hjælpe at hente, når det handler om nye frivillige.

Bestyrelsen og de andre aktivitetsledere er klar med sparring, erfaringsudveksling og opbakning. Hvis vi selv skal sige det, bliver du en del af et godt hold!

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om mulighederne! Vi glæder os til at høre fra dig.