Røde Kors Bjerringbro søger besøgsvenner

Røde Kors Bjerringbro søger besøgsvenner

Bliv besøgsven i Røde Kors Bjerringbro og bryd hverdagens isolation! Vi oplever øget behov for besøgsvenner! Kan du give to timer om ugen, kan du gøre en verden til forskel!

Ensomheden er desværre alt for stor i vores samfund. Også her i Bjerringbro. Derfor har Røde Kors en besøgstjeneste, som tilbyder besøg til mennesker, som ikke selv kan opretholde kontakt til et socialt netværk.

Vores frivillige fortæller, at de er ugens højdepunkt og at forholdet med en besøgsven ofte udvikler sig til et gensidigt venskab.

Som frivillig besøgsven i Røde Kors bliver du matchet med en borger, som passer til dig. Vores dygtige besøgsleder taler med dig og finder ud af hvad dine interesser er, hvor ofte og hvilke tidspunkter du kan gå på besøg og med den baggrundsviden matcher hun dig med en borger fra ventelisten.

Sammen besøger I borgeren og finder ud af om kemien er der. Herfra er du på egen hånd og kan aftale med din besøgsmodtager, hvis du har brug for at ændre en aftale eller lignende.

Du bliver inviteret til møder med alle de andre besøgevenner 3 gange om året og så skal vi også på en fælles sommerudflugt,

Vi søger besøgsvenner i alle aldre, men det er en fordel, hvis du kan besøge din modtager i dagstimerne.

Vi håber at høre fra dig! Sammen kan vi bekæmpe ensomheden!