Røde Kors Bjerringbro uddelte julehjælp til 71 familier i 2020

Røde Kors Bjerringbro uddelte julehjælp til 71 familier i 2020

Røde Kors Bjerringbro har oplevet en overvældende opbakning fra lokale virksomheder og privatpersoner i forbindelse med årets julehjælp. Af den grund var det muligt at uddele julehjælp til samtlige 71 ansøgere. De fleste modtagere af årets julehjælp er børnefamilier, men det var også muligt for Røde Kors Bjerringbro at støtte par og enlige ansøgere.

Lene Munkholm, der er aktivitetsleder for julehjælp, og resten af Røde Kors Bjerringbro vil derfor gerne sige tusind tak til alle dem, der har bakket op om julehjælpen i Bjerringbro, og som har gjort det muligt at give endnu flere familier en god jul.

”Jeg er utrolig taknemlig for at være bosat i en by, hvor medmenneskeligheden skinner igennem. Den imødekommenhed og velvillighed, vi er blevet mødt med, rører mig dybt. Alle bidragsyderne har været med til at sikre, at disse 71 familier fik mulighed for at glæde sig selv, sin familie og sine nærmeste i juledagene. Alle familierne har på hver deres måde udtrykt en stor ydmyghed, lettelse og glæde ved at være kommet i betragtning,” siger Lene Munkholm, aktivitetsleder for julehjælp i Røde Kors Bjerringbro.

Julehjælpen i Bjerringbro blev givet i form af flotte, fyldte julehjælpskasser. Kasserne indeholdt bl.a. mad og andre julevarer, legetøj til børnene, biografbilletter til Bjerringbro Biograf samt et gavekort til indkøb af gaver og mad. Lene Munkholm kan se, hvor stor en forskel det gør, for de familier, som har modtaget den ekstra håndsrækning.

Mere hjælp at hente efter jul

Det er naturligvis ikke kun til jul, at nogle familier kan have brug for lidt ekstra hjælp og støtte. Røde Kors Bjerringbro håber derfor, at modtagerne af julehjælp også vil benytte sig af nogle af afdelingens øvrige tilbud og aktiviteter.

Hos Røde Kors Bjerringbros ungdomsaktivitet er der f.eks. mulighed for lektiehjælp til børnene. Derudover arbejder afdelingen på at få flere aktiviteter som familiecafé og Q-net for kvinder, der har været på krisecenter, op at køre. Det kræver dog opbakning fra borgerne, og Røde Kors Bjerringbro håber derfor at kunne inspirere andre familier, der har brug for en hjælpende hånd, til at blive en del af aktiviteterne. De opfordrer desuden familierne til at søge julehjælpen igen til næste år.

For mere information, kontakt fungerende formand i Røde Kors Bjerringbro, Karin Daugaard Hansen, på 22769151.