Bliv frivillig

Bliv frivillig hos Røde Kors Bjerringbro

Har du en time eller to om ugen? Mere behøver det ikke at tage for at gøre en forskel. Som frivillig i Røde Kors er der rig mulighed for at være frivillig på en måde, der passer til dig og din hverdag.

Her på siden kan du se vores ledige poster i afdelingen.

Du er også altid velkommen til at udfylde dette skema eller kontakte en af vores aktivitetsledere.

Ledige poster

📌 Er du god til at tale og samarbejde med forskellige mennesker og samarbejde, og har du sans for koordinering og er rimelig systematisk? Så er du måske vores nye med-aktivitetsleder for besøgstjenesten. Læs mere om opgaven her.

📌 Har du lyst til at gøre en forskel for en ensom person i Bjerringbro og omegn? Så leder vi lige nu efter flere besøgsvenner. Læs mere her.

📌 Vi leder efter en med-aktivitetsleder for bisidderne i Røde Kors Bjerringbro, der vil være med til at udbrede kendskabet til indsatsen, så mange flere borgere opdager at de kan hente hjælp hos Røde Kors, når de har behov for ledsagelse. Læs mere om opgaven her.

📌 Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for pårørende til langvarigt syge? Så er du måske vores nye aktivitetsleder for pårørendestøtten! Læs mere her.

📌 Er du vores nye førstehjælpsinstruktør? Vi mangler en uddannet førstehjælpsinstruktør, der vil gøre en forskel. Læs mere her.

📌 Har du lyst til at være med til at forme Røde Kors Bjerringbro? Så kan du stille op til bestyrelsen ved generalforsamlingen i februar. Vi mangler lige nu nye kræfter til at overtage bestyrelsesarbejdet i afdelingen.